Verrassende wending? "Emma keert terug in 'Familie'"

Verrassende wending?
Vrijdag 7 Januari 2022 - 10:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Keert Emma straks terug in 'Familie'? Steeds meer kijkers raken daarvan overtuigd. Bab Buelens stapte twee jaar geleden uit de soap.

Emma vertrok met haar nieuwe liefde naar Afrika. We hoorden echter in 'Familie' dat Emma besloten heeft om terug te keren naar België met de kinderen. Die verhaallijn krijgt ook effectief een vervolg.

Terugkeer?

Dit betekent meteen ook de terugkeer van Mila en Milou. De kinderen werden bij hun geboorte verwisseld en verdwenen samen met Bab Buelens uit de serie. Zij keren nu dus terug. Op hun Facebookpagina verklapten Anna-Lucia en Nina zelf dat ze na de kerstvakantie terug te zien zouden zijn in 'Familie'.

Zelfs Het Laatste Nieuws verwijst nu naar de mogelijke terugkeer van Emma in 'Familie'. "Komt Emma dan na 2 jaar terug?", klinkt het in de krant. Ook heel wat kijkers beginnen nu luidop te dromen van een terugkeer van Emma.

Namibië

Bab Buelens is in het echte leven getrouwd met Vincent Banic, die de rol van Guido speelt. Ook in 'Familie' waren Guido en Emma een koppel. Tot zij hem liet staan voor Lucas. Ze vertrokken samen naar Namibië en namen de kinderen mee.

Poll: Hoop jij dat Emma terugkeert in 'Familie'?TAGS  I  Bab Buelens  I  Vincent Banic  I  Familie