Grace barst in tranen uit in 'Big Brother'-huis

Grace barst in tranen uit in 'Big Brother'-huis
Vrijdag 7 Januari 2022 - 12:00   I   Foto: SBS   I   door Jonas Wijckmans

Grace had het gisteravond erg moeilijk in het 'Big Brother'-huis. Ze barstte in tranen uit terwijl ze ging bidden.

Grace vertelde vlak voor het slapengaan aan Kitty dat ze nog even ging bidden. Ze ging vervolgens met haar gezicht in een kussen gedrukt voor een stoel zitten. Nadien was er gesnotter te horen. Wanneer ze klaar was met bidden, veegde ze haar ogen droog. Een duidelijk moeilijk moment voor de 35-jarige bewoonster.

Zingen

Terwijl de rest al lag te slapen, ging Grace uiteindelijk zuchtend ook naar bed. Het was duidelijk een zwak moment van haar, want vanochtend ging het weer beter. Grace, die toch vaak voor een vrolijke noot zorgt in de eerste week van 'Big Brother', stond al zingend te poetsen.

Waar Grace aanvankelijk nog erg druk was en daardoor kijkers op de zenuwen werkte, is ze nu meer en meer geliefd aan het worden. "Na de eerste aflevering dacht ik echt dat ik me zou irriteren aan Grace omdat ze zo over de top deed, naar Grace is echt een leuke toevoeging in het huis", klinkt het op sociale media.

Steeds positiever

"Grace vond ik eerste aflevering ook echt niet leuk, maar die staat allang niet meer onderaan lijstje met favo bewoners hier", luidt het ook. Ze is best Nice als ze beetje kalm doet."

Poll: Ben jij fan van Grace?TAGS  I  Grace  I  Big Brother