Kinderen Astrid Coppens en Natalia maken kennis: "Dit zegt genoeg!" Buitenland
Buitenland

Kinderen Astrid Coppens en Natalia maken kennis: "Dit zegt genoeg!"

Kinderen Astrid Coppens en Natalia maken kennis: "Dit zegt genoeg!"

Astrid Coppens en Natalia Druyts zijn goed bevriend met elkaar. Ze vonden het dus hoog tijd dat Astrid kennis kon maken met Apollo, het zoontje van Natalia.

Het leverde alvast vertederende beelden op. Natalia werd eind dit jaar opnieuw mama. Ze had al een dochtertje, Bobbi Loua. Daar is nu nog een zoontje bijgekomen met Apollo. Het dochtertje van Astrid, Billie-Ray, mocht ook uitgebreid kennismaken met Apollo.

"Zo lief en mooi"

"First meeting met Billie-Ray and the fam!", schrijft Natalia bij de foto's. "Ineens een jongetje erbij, hoe kan dat nu??" Astrid reageert erg enthousiast op de foto's: "Apollo is zooooo ongelooflijk lief en mooi 🥰🥰🥰❤️ zo blij dat ik hem heb kunnen ontmoeten."

Ook Astrid plaatste foto's

"Topmama's!"

Volger Machteld is alvast onder de indruk van de mama's. "Heb ik al gezegd dat jullie topmama's zijn? En nee ik ken jullie niet persoonlijk, maar die foto's van hoe jullie en de kindjes kijken zegt genoeg!", klinkt het.

"Mooi jullie allemaal samen zo te zien stralen & genieten!", zegt ook een volger. Voorts krijgen de mama's en kinderen heel veel hartjes van hun volgers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws