-->

'André Hazes is helemaal verscheurd vanbinnen en maakt zich zorgen'

'André Hazes is helemaal verscheurd vanbinnen en maakt zich zorgen'
Zaterdag 8 Januari 2022 - 08:00   I   Foto: VRT   I   door Jonas Wijckmans

André Hazes heeft besloten om zijn carrière on hold te zetten. Hij kampte volgens de officiële berichten van zijn management met een burn-out.

Al wordt er wel getwijfeld of het echt om een burn-out gaat. De Nederlandse zanger oogt namelijk erg gelukkig als hij zich laat zien. Dat heeft natuurlijk alles te maken met Anne Rose, de nieuwe verovering van André.

Zorgen

Op liefdesvlak gaat het dus weer helemaal prima met André, maar aan opnieuw zingen denkt hij voorlopig niet. Desondanks zou zich volgens Story toch zorgen maken, grote zorgen zelfs.

André denkt immers aan zijn bandleden, die nu ook geen werk hebben aangezien hij niet optreedt. Het zou André helemaal verscheuren. “Grote zorgen om de financiële toekomst van zijn geliefde bandleden, met wie hij al jarenlang optreedt en een wél harmonieuze familie vormt, spelen André danig parten”, klinkt het in het weekblad.

Liefde

Zelf heeft André wel een appeltje voor de dorst, maar voor zijn bandleden is het minder evident. Desondanks geniet hij wel met volle teugen van Anne Rose. “Met een nieuwe liefde in zijn leven, schijnt de zon intussen volop voor de zanger", merkt Story op." Dat zal zijn mentale gezondheid zeker ten goede komen.”

Poll: Vind jij die zorgen van Hazes hypocriet?TAGS  I  André Hazes