Boze 'Familie'-kijkers houden het niet meer: "Ze moet weg!"

Boze 'Familie'-kijkers houden het niet meer:
Zaterdag 8 Januari 2022 - 10:00   I   Foto: VTM   I   door Fabian Morren

Louise heeft in 'Familie' zo hard gevochten voor Raven, maar nu heeft ze hem laten weten dat het niets kan worden tussen hen.

Het kwam als een donderslag bij heldere hemel voor Raven. Louise vertelde hem dat het op liefdesvlak niets kan worden. "We kunnen beter vrienden blijven", zei ze. Als reden haalt ze haar vriendschap met Kato aan. Ze wil die niet beschadigen en dat is precies wat er volgens haar zou gebeuren als ze een relatie aangaat met Raven.

"Weg Kato!"

De kijkers van 'Familie' hoopten echter al zo lang dat de twee weer samenkomen en nu steekt Kato daar een stokje voor. Ze reageren dan ook zeer emotioneel op dit nieuws.

Evelien reageert: "Weg Kato". "Wat is dit voor zever", klinkt het ook. "Louise moet dringend eens gaan weten wat ze wil en weg Kato", zegt nog een kijker. "Je wil niet weten hoe hard ik me hierin frustreer", zegt Camille.

Frustraties

De pijlen van de gefrustreerde kijkers worden duidelijk op Kato gericht. "Zij moet weg", klinkt het. Velen begrijpen ook niet waarom Louise deze beslissing neemt. "Arme Raven", lezen we ook nog op de sociale media. Wees echter maar zeker dat dit liefdesverhaal nog een vervolg krijgt.

Poll: Moeten Louise en Raven een koppel worden?TAGS  I  Familie