Pascal Braeckman duidelijk: "Dan werk ik niet meer samen met Tom Waes"

Pascal Braeckman duidelijk:
Zaterdag 8 Januari 2022 - 17:00   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Pascal Braeckman is bijzonder goed bevriend met Tom Waes. Ze werken samen geregeld aan tv-programma's en kennen elkaar al twintig jaar.

Bij Pascal ga je dan ook geen slecht woord horen over Tom, integendeel. Hij spreekt in het weekblad Story met veel liefde over zijn goede vriend. "We zijn echte vrienden, dus dat gaat over de dingen des levens, onze relaties thuis, de kinderen, voetbal… Alles wat we meemaken en hoe we ons daarbij voelen", vertelt Pascal.

Crème van ne gast

Tom is niet perfect, net als Pascal niet. Er zijn dus ook mindere kanten aan hen. Die worden echter met de mantel der liefde bedekt. Als je elkaar al zolang kent, verdraag je elkaars minder goede kanten. We weten waaraan we ons storen en dan doen we dat niet", klinkt het. 

Waarna Pascal de loftrompet bovenhaalt voor de tv-maker. "Tom is ne crème van ne gast om mee samen te werken. Hij weet waarmee hij bezig is, hij is altijd goed voorbereid en heel loyaal in zijn beroep. Als ik me serieus aan hem zou ergeren, zou ik niet meer met hem samenwerken."

Kleinkinderen

Pascal spreekt in het interview ook over zijn rol als bompa. Hij heeft immers al vier prachtige kleinkinderen: Xenia, Xalisha, Thorin en Dara. Pascal legt onder meer uit dat hij zijn kleinkinderen doodgraag ziet, maar dat hij niet zijn hele leven overhoop gooit voor hem. Pascal kiest ook voluit voor zijn eigen activiteiten. Het hele interview lees je in de Story van deze week.

Poll: Ben jij fan van Pascal en Tom?TAGS  I  Pascal Braeckman  I  Tom Waes