-->

Kobe Ilsen post foto van Sara in bikini: "Mooiste zwangere vrouw"

Kobe Ilsen post foto van Sara in bikini:
Zondag 9 Januari 2022 - 10:00   I   Foto: Instagram   I   door Jonas Wijckmans

Kobe Ilsen en Sara Vermassen zijn in verwachting van hun eerste kindje. Het ideale moment dus nog om even op vakantie te gaan met z'n tweetjes.

Twee weken geleden, bij de kerstboom, onthulden Kobe en Sara dat ze mama en papa worden. De vreugde bij het koppel is bijzonder groot en daar hebben ze natuurlijk ook alle reden toe. Over 18 weken moet Sara bevallen.

Sexy zwangere vrouw

Kobe postte een foto op zijn Instagram Stories van Sara in bikini. Daarop zie je haar zwangere buikje al. "De mooiste zwangere vrouw ter wereld", schrijft Kobe erbij. 

In het verleden vertelde Kobe in Dag Allemaal al hoe hij Sara had leren kennen. "Een zomerfestival, een mooie setting, goeie muziek, en daar was Sara", vertelde hij. "Ik had haar in de verte al gezien."

Boer zkt Vrouw

"'Waw!' was het eerste wat ik dacht. En toen ze op me toe stapte: 'Amai, dat gaat vlot?' En dan klonk het op z'n Gents: 'Goeiendag, ik weet niet goed wie je bent, maar een vriendin van mij wil graag met u op de foto, lukt dat?"

Sara nam twee seizoenen geleden nog deel aan 'Boer zkt Vrouw'. Ze hoopte toen een kans te maken bij Stephan, die in Canada woonde. Hij koos echter uiteindelijk niet voor haar.

Sara in bikini

Poll: Zie jij haar zwangere buik al goed op de foto?TAGS  I  Kobe Ilsen  I  Sara Vermassen