Eden Hazard ontketent oorlog bij Real Madrid: "Het is gewoon degoutant!" Sport
Sport

Eden Hazard ontketent oorlog bij Real Madrid: "Het is gewoon degoutant!"

Eden Hazard ontketent oorlog bij Real Madrid: "Het is gewoon degoutant!"

Eden Hazard is nog niet eens een speler van Real Madrid, maar hij zorgt nu wel al voor serieuze problemen bij De Koninklijke. De Rode Duivel heeft, zonder het zelf te willen, een ware oorlog ontketend bij Real.

Het heeft alles te maken met het feit dat Real-voorzitter Florentino Perez érg ver zou willen gaan voor Hazard. Perez zou Hazard een jaarloon van 15 miljoen euro willen voorschotelen. Iets wat niet in goede aarde is gevallen bij enkele huidige sterren van Real Madrid.

Don Balon meldt dat boegbeeld Sergio Ramos aan het bestuur heeft laten weten dat hij het degoutant vindt dat een nieuwe spelers meteen zo'n torenhoog salaris zou krijgen. Ramos, en ook enkele andere sterren, zijn van mening dat Hazard zich eerst moet bewijzen bij Real.

Oorlog

De transfergeruchten rond Hazard hebben ondertussen een ware oorlog ontketend bij Real. Ramos en de andere vedettes vinden immers ook dat zij recht hebben op een beter contract. Zeker na alles wat ze de voorbije seizoenen bewezen hebben. Benieuwd of Florentino Perez dit zal kunnen managen...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws