Kitty uit 'Big Brother haalt uit: "Ik krijg steeds sneren van haar" voetbal
voetbal

Kitty uit 'Big Brother haalt uit: "Ik krijg steeds sneren van haar"

Kitty uit 'Big Brother haalt uit: "Ik krijg steeds sneren van haar"

Het gaat niet goed met Kitty in het 'Big Brother'-huis. De oudste bewoonster van alle deelnemers dit seizoen voelt zich niet goed bij twee bewoners.

"Ik voel me erg ongemakkelijk bij een paar bewoners", zei Kitty. "Een paar mensen?", vroeg Nouchine. Waarop Kitty meer verduidelijking gaf: "Bij Kristof en Vera. Ze kijkt mij niet aan."

"Steeds sneren"

Salah: "Waarom?"

Kitty: "Zeg mij het maar!"

Salah: "Wanneer dan net?"

Kitty: "Gewoon, de hele dag. Ik heb nog geen fatsoenlijk woord gewisseld met Vera. Ik krijg steeds sneren. En waarom? Dat vind ik gewoon heel vervelend."

Kristoff

Vera is dus niet de enige waar het niet mee klikt bij Kitty. Ook Kristof ligt haar niet. "Hij wil populair doen. Hij speelt een rol", zegt ze. "Maar dat is mijn ding hoor. Ik vind het wel gewoon een aardige jongen."

Opvallend is dat Nawel het gevoel over Vera wel deelt met Kitty. "Van alle meisjes hier in huis heb ik het minste met haar", klinkt het.

Ongemakkelijk gevoel

"Ze geeft me een ongemakkelijk gevoel en zend het naar anderen uit", reageert Kitty. "Dat merk ik echt. Ik denk dat zij mij een stoorzender vindt."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws