-->

Eerste koppel in de maak in 'Big Brother': "Hij is zo leuk"

Eerste koppel in de maak in 'Big Brother':
Maandag 10 Januari 2022 - 16:00   I   Foto: SBS   I   door Jonas Wijckmans

Dit seizoen kozen de makers om veel vrijgezellen in het 'Big Brother'-huis te laten. Dat kan voor meer vuurwerk zorgen dan vorig seizoen.

Het is klaarblijkelijk ook niet al te lang wachten op dat vuurwerk. Vera en Dimi sturen steeds meer signalen naar elkaar uit. "Hij is een leuke jongen", zegt Vera over Dimi tegen Grace. "Hij kan fucking smooth knipogen dat je denkt ‘hallooooo’”.

Populaire Vera

Vera is wel populair. Niet alleen Dimi, maar ook Tobias en Kristof lijken zich uit te sloven voor haar. Toch heeft Vera nu vooral haar pijlen gericht op Dimi. Die er overigens zelf ook al geen geheim van maakte Vera wel te zien zitten.

Vera geeft toe dat ze Dimi leuk vindt en wel ziet zitten. Het is nu wachten op het juiste moment. Het eerste feestje in het huis zou dat kunnen zijn. "Ik weet wel wie ik moet opzoeken als er een feestje is", zegt ze. Daarbij denkt ze echter niet meteen aan seks. "Ik zou alleen zoenen", klinkt het.

Kinky

“Go with the flow meid, ik ga morgen voor je vissen”, zegt Grace ook nog. "Volgens mij is het wel een kinky boy. Heb je niet gehoord wat hij hier allemaal verteld? Die jongen is zo geil als een hond."

Poll: Denk jij dat Dimi en Vera een koppel worden?TAGS  I  Big Brother