Boel en miserie bij Anderlecht: "Die twee zijn echt geen vrienden" Sport
Sport

Boel en miserie bij Anderlecht: "Die twee zijn echt geen vrienden"

Boel en miserie bij Anderlecht: "Die twee zijn echt geen vrienden"

RSC Anderlecht verloor zaterdagavond met 3-0 op het veld van KRC Genk. Een pijnlijke nederlaag voor paars-wit, waar trainer Fred Rutten zorgen heeft. De Nederlander moet zich niet alleen gaan bezinnen over tactische zaken, maar ook over de samenwerking met één van zijn spelers.

Zo meldt Het Nieuwsblad dat Rutten het niet bepaald voor Adrien Trebel heeft. Beide heren kunnen het blijkbaar echt niet met elkaar vinden.

"Het was nobel om met dezelfde basiself te starten die de voorbije weken 9 op 9 had gehaald tegen Lokeren, Kortrijk en Oostende, maar Rutten kon niet anders dan ingrijpen", schrijft Het Nieuwsblad over de keuzes van de Anderlecht-trainer.

"Trebel is zijn vriend niet"

"Neen, Trebel - Rutten noemt hem Adriaan - is zijn vriend niet en Kums voelt zich beter zonder de Fransman, maar Rutten kon toch niet anders dan hem inbrengen voor Zulj. Trebel durft tenminste vooruit te voetballen", merkt de krant tot slot nog op.

Kiest Rutten komende donderdag, dan staat de topper tegen Club Brugge op het programma, wél voor Trebel? De tijd zal het uitwijzen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws