Jeroen Van Dyck over terugkeer Tony in 'Familie': "Dit gaat hij doen" Binnenland
Binnenland

Jeroen Van Dyck over terugkeer Tony in 'Familie': "Dit gaat hij doen"

Jeroen Van Dyck over terugkeer Tony in 'Familie': "Dit gaat hij doen"

Daar is Tony terug in 'Familie'. Jeroen Van Dyck mag zijn personage weer spelen, want Tony komt vrij vanwege procedurefouten.

Jeroen is bijzonder blij dat hij weer de rol van Tony mag spelen. "Mijn vertrek deed me wel iets, dus ik omarm mijn comeback met veel plezier", zegt hij in Dag Allemaal.

Hanne

De terugkeer van Tony zal voor nieuwe verhaallijnen zorgen. Jeroen licht alvast een tipje van de sluier. "Van de gedachte dat hij altijd alles met de beste bedoelingen doet, is hij toch nog niet verlost", lacht Jeroen. "Hij zal proberen te laten zien dat hij veranderd is. Maar ondertussen slaagt hij erin alles weer op losse schroeven te zetten."

Bovendien zal Tony ook weer contact zoeken met Hanne. Zij hebben al een hele geschiedenis achter de rug. Hij ontvoerde haar en Hanne werd uiteindelijk zelfs even verliefd op haar ontvoerder. Tony zette ook het kind van Hanne mee op de wereld.

"Dat wordt zeker geen evident weerzien", weet de acteur. "Er is immers zoveel gebeurd tussen die twee. Het zal niet makkelijk zijn om nog met elkaar om te gaan."

Vrijgezel

Jeroen vertelt verderop in het interview nog dat hij vrijgezel is. Lena en hij gingen uit elkaar en sindsdien is hij nog steeds alleen. Het hele gesprek kan je deze week lezen in Dag Allemaal.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws