Sandra Kim over 'The Masked Singer': "Ik ben erg ontgoocheld in VTM" Binnenland
Binnenland

Sandra Kim over 'The Masked Singer': "Ik ben erg ontgoocheld in VTM"

Sandra Kim over 'The Masked Singer': "Ik ben erg ontgoocheld in VTM"

Vanaf vrijdag begint 'The Masked Singer' opnieuw. Dat was in het eerste seizoen een absoluut kijkcijferkanon.

Benieuwd of het tweede seizoen ook zo hoog gaat scoren. De vorige editie werd gewonnen door Sandra Kim. Zij zat in het pak van de koningin. Aan die overwinning denkt Sandra nog met heel veel plezier terug. "Het was een prachtige ervaring", zegt Sandra in een gesprek met Dag Allemaal.

Ontgoocheld

Toch heerst er ook grote ontgoocheling. Over het feit dat VTM haar niet meer gevraagd heeft voor het tweede seizoen. Niet om te zingen, maar wel om mee te zoeken naar wie er in het pak zit. "Ze hebben me verrassend genoeg niet gevraagd", aldus de zangeres.

"Ik moet eerlijk toegeven dat ik heel teleurgesteld ben, want ik had eigenlijk verwacht dat VTM me de vraag zou stellen", stelt Sandra. Ze had het naar eigen zeggen logisch gevonden had de winnares van het vorig seizoen mogen opdraven. "Ik vind het heel jammer."

Andere ex-kandidaten

Er zijn nochtans wel kandidaten van het vorig seizoen die nu mogen speuren. Kevin Janssens bijvoorbeeld, Ruth Beeckmans ook en Andy Peelman. "Ik denk dat ik door mijn ervaring van zelf in zo’n pak te zitten op andere dingen ga letten dan de andere speurders", zei die laatste. Dat voordeel had Sandra Kim dus ook.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws