Marc Coucke wordt helemaal gek bij Anderlecht: "Vergeet het!" Sport
Sport

Marc Coucke wordt helemaal gek bij Anderlecht: "Vergeet het!"

Marc Coucke wordt helemaal gek bij Anderlecht: "Vergeet het!"

RSC Anderlecht verloor zaterdagavond met 3-0 van KRC Genk. Een vervelende nederlaag die ook het verschil tussen beide ploegen nog eens extra in de verf zette.

Op dit moment staat Genk gewoon veel verder dan Anderlecht, en dat zie je bijvoorbeeld aan het spelersmateriaal van beide ploegen. Marc Coucke moet er zowat gek van worden.

"Hoeft dit eigenlijk te verwonderen? Het volstaat om de marktwaarde van beide basisploegen even naast elkaar te zetten", schrijft Het Nieuwsblad. "Volgens de gespecialiseerde website transfermarkt.de startte RSCA gisteren met een ploeg die 45,2 miljoen euro waard was. RC Genk stelde een ploeg van 75 miljoen op."

"Daar kan Anderlecht alleen maar van dromen"

"Bovendien was Yannick Bolasie met zijn 14 miljoen de duurste Brusselaar, maar die behoort Anderlecht niet eens toe. Van goudklompjes als Berge (17 miljoen), Trossard (14 miljoen), Malinovsky (10 miljoen) of Maehle (8 miljoen) kan Anderlecht alleen maar dromen. Dat moet toch steken bij Marc Coucke."

"Voor wie nog hoop had: vergeet het. Dit Anderlecht is nooit een titelkandidaat geweest. RC Genk is dat des te meer. RSCA kreeg voetballes van de Limburgers en telt weer 9 punten achterstand. De Brusselaars spelen gewoon een niveau lager. En donderdag wacht Club Brugge al", klinkt het tot slot nog bij de krant.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws