Lotte Vanwezemael onthult hoe ziek ze was van coronabesmetting

Lotte Vanwezemael onthult hoe ziek ze was van coronabesmetting
Dinsdag 11 Januari 2022 - 16:00   I   Foto: Instagram/Photonews   I   door FM

Lotte Vanwezemael is terug na haar coronabesmetting. Gelukkig maar, want zaterdag is er gewoon weer een aflevering van 'Dancing With The Stars'.

De wedstrijd lag vorige zaterdag een weekje extra stil vanwege een aantal coronabesmettingen in de cast en de crew van 'Dancing With The Stars'. In ruil kregen de kijkers de film 'Dirty Dancing' voorgeschoteld. Zaterdag is er wel gewoon weer een aflevering, mét Lotte Vanwezemael. Zij is niet langer positief.

Ziek

"Ik ben wel best ziek geweest", vertelt Lotte op haar Instagram. "Ik ben nog steeds een beetje ziekjes, maar vandaag heb ik een eerste negatieve zelftest. Ik mag ook uit isolatie vandaag."

"Dat betekent dat ik weer kan dansen", klinkt het enthousiast. "Ik kijk daar erg hard naar uit. Frank (Zegels, de danspartner van Lotte, red.) gaat me niet op m'n kont laten zitten. Ik heb ook wel wat in te halen."

Dansen

"Het gaat pittig worden en het worde lange dagen, maar zaterdag sta ik terug op die dansvloer en dan ga ik shinen voor jullie!", aldus Lotte. Een uurtje later was ze al in de zaal om te dansen.

Poll: Maakt Lotte een kans om 'Dancing With The Stars' te winnen?TAGS  I  Lotte Vanwezemael  I  Dirty Dancing  I  Frank Zegels