-->

Pauline Slangen toont bloot: "Wat een lichaam!"

Pauline Slangen toont bloot:
Dinsdag 11 Januari 2022 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Pauline Slangen is in korte tijd bekend geworden dankzij 'Regi Academy'. Ze won de zoektocht naar talent van Regi Penxten.

Intussen heeft Pauline al sons gemaakt met Regi én stond ze al in het Sportpaleis. Het is erg snel gegaan en nu heeft ze al bijna 30.000 volgers op Instagram. Die trakteerde ze op een vakantiefoto in bikini.

"Prachtig lichaam"

Aan reacties is er alvast geen gebrek. "Niet alleen een fantastische zangeres maar ook nog eens heel goed uitziend", klinkt het. En: "Amai dit is echt wel de max. Uitzonderlijk prachtig lichaam en een super mooie stem. Jij hebt het allemaal om het te maken."

"Meid, stop met zo mooi te zijn", luidt het ook. "Zo mooi dat je bent", zegt nog iemand. De foto kan dus op heel veel bijval rekenen. Pauline zal in ieder geval blij zijn met al die positiviteit.

Milk Inc

Intussen duiken er steeds weer geruchten op dat Regi met Pauline de nieuwe Milk Inc zal maken en dat zij Linda Mertens zal vervangen. Pauline ontkende dat al en ook Regi ontkende dat nog eens uitgebreid. "Als Milk Inc. terug opstart, dan zal het hopelijk met Linda (Mertens, red.) zijn. Zolang Linda nog nadenkt, zijn we daar nog niet aan toe", vertelde hij. 

Pauline in bikini

Poll: Vind jij dat Pauline een mooie stem heeft?TAGS  I  Pauline Slangen  I  Regi Penxten