'Familie'-kijkers erg ontgoocheld over verhaallijn: "Wat een klucht" Binnenland
Binnenland

'Familie'-kijkers erg ontgoocheld over verhaallijn: "Wat een klucht"

'Familie'-kijkers erg ontgoocheld over verhaallijn: "Wat een klucht"

De kijkers van 'Familie' zijn niet te spreken over de terugkeer van Tony (Jeroen Van Dyck). Daarmee keert een slechterik terug in de soap.

De aflevering van 'Familie' eindigde dinsdag met de beelden dat Hanne Tony zag. Hij blijkt vrij te zijn omwille van procedurefouten. Hanne schrok zich kapot bij het zien van hem.

"Slechte acteurs komen terug"

"Dat wordt hier een echte klucht. Zo krijg ik minder en minder zin om nog te kijken", reageert een kijker. "De goeie acteurs moeten vertrekken en de slechte acteurs komen terug", zegt nog iemand.

"De creep is back. Weg goesting om te kijken", luidt het ook. Iemand anders voorspelt al de scenario's voor de komende maanden. "Allez we moeten tot Pasen niet meer kijken. Toni houdt Hanne weer bij hem, Marie-Rose en Francesca krijgen ruzie, Leon en de broer van Lars gaan Lars weer iets aandoen...."

"Spannend"

Er zijn ook minder harde reacties. "Ocharme Hanne en Quinten ,Tony speelt goed zijn rol. Het zijn allen fantastische acteurs. Dit zal weer spannend worden", zegt iemand.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws