-->

Ingeborg trekt conclusie nu ze oma is: "Ik sta daar nu meer bij stil"

Ingeborg trekt conclusie nu ze oma is:
Woensdag 12 Januari 2022 - 08:00   I   Foto: Photonews   I   door Jonas Wijckmans

Ingeborg (55) was in 2021 weer alomtegenwoordig op tv. Bovendien kreeg het jaar nog een prachtige afsluiter, want ze werd oma.

MNM-deejay Robin Keyaert schonk Ingeborg een prachtige kleindochter Ruby. Uitgerekend op oudejaarsavond kwam Ruby ter wereld. "Ik ben heel erg ontroerd, trots en dankbaar voor dit mooie geschenk", zegt Ingeborg in Story.

"Een wonder"

"Voor mij voelt het als een wonder, instant liefde", gaat Ingeborg verder. "Toen de bevalling op gang kwam, voelde ik al een diepe dankbaarheid. Ik ben al plusomi, maar een kleinkind van onze zoon en schoondochter is toch anders. Alle clichés kloppen. Ik wil het van de daken schreeuwen hoe mooi en lief Ruby is."

Ingeborg voelt zich als grootmoeder nog kwetsbaarder dan voorheen. "Met de komst van Ruby sta ik nog meer stil bij de toekomst en hoe we met onze omgeving omgaan", zegt ze.

Ruby-dag

Ingeborg wil een aanwezige oma zijn. "Al tijdens de zwangerschap hadden we afgesproken om een vaste Ruby-dag in te plannen. Robin en Jade vonden dat een goed plan, daar ben ik heel blij om", klinkt het. Ingeborg ziet aan het oma zijn een groot voordeel: ze hoeft niet streng te zijn. Dat laat ze aan de ouders over.

In het interview heeft Ingeborg het ook over haar relatie met Roland Keyaert. Ze zijn al meer dan 30 jaar samen. Ze zijn eigenlijk elkaars tegenpolen. "Dat zorgde in het begin voor obstakels", aldus Ingeborg.

Poll: Ben jij fan van Ingeborg op tv?TAGS  I  Ingeborg