Goedele Liekens over berichten rond Conner Rousseau: "Het is vreselijk"

Goedele Liekens over berichten rond Conner Rousseau:
Woensdag 12 Januari 2022 - 20:00   I   Foto: Photonews   I   door Jonas Wijckmans

Goedele Liekens is niet alleen een bekend showbizzfiguur, ze is ook politica. Ze merkt een duidelijk verschil hoe die twee benaderd worden door het publiek.

"Wat politici over zich heen krijgen, dat wens je je ergste vijand niet toe", zegt Goedele in HUMO. "Er is een heel leger trollen, mensen die betaald of ideologisch opgenaaid worden om je aan te vallen zodra je nog maar hikt. En het is altijd zwaar onder de gordel."

Rousseau

Zo was Goedele ronduit geschokt over de reacties die Vooruit-voorzitter Conner Rousseau kreeg toen hij in het ziekenhuis was opgenomen voor een nieroperatie.

"Hoeveel gifemmers kreeg die niet over zich uitgekapt toen hij onlangs in het ziekenhuis lag? 'Ik hoop dat hij erin blijft', schreven ze. Vreselijk. Ik vind dat een zeer, zeer gevaarlijke evolutie", stelt Goedele.

Dochters

Bekend worden raadt ze haar eigen dochters alvast niet aan. Integendeel zelfs. Ze gaat er vol tegenin. "Mochten mijn kinderen me morgen zeggen: mama, wij willen hetzelfde parcours afleggen als jij, dan bind ik hen vast met een ketting. Gelukkig word je er tegenwoordig niet van. Dat komt voor een groot stuk door de sociale media", meent Goedele.

Poll: Werd Conner Rousseau te hard aangepakt?



TAGS  I  Goedele Liekens  I  Conner Rousseau