Belangrijk liefdesnieuws over Camille Dhont

Belangrijk liefdesnieuws over Camille Dhont
Donderdag 13 Januari 2022 - 16:00   I   Foto: VTM   I   door FM

Er gebeurt veel in het leven van Camille Dhont. Niet alleen op professioneel vlak, maar ook op privévlak.

Laat ons beginnen met het professionele luik. Camille gaat proberen Duitsland te veroveren. Ze kreeg eind december een platencontract bij Sony Music Germany. "Ik kan het nog steeds niet goed geloven. Dit is gewoon mijn droom, om muziek te maken in het buitenland en daar op het podium te staan", zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Feuerwerk

De eerste single is intussen al opgenomen in Duitsland. 'Vuurwerk' wordt 'Feuerwerk'. Camille laat alvast weten dat ze taallessen volgt om het Duits enigszins onder de knie te krijgen. Verhuizen naar Duitslandz al ze niet doen. Enerzijds wil ze haar familie en vrienden niet achterlaten en anderzijds wil ze ook in eigen land muziek blijven maken.

De zangeres heeft hierdoor minder tijd voor de liefde, maar ze heeft ook geen vriend meer. Eind vorig jaar kwam er een einde aan haar relatie met oud-Bandits-lid Tim Tielemans (23). Camille is er niet kapot van, ze relativeert de breuk en de situatie heel goed.

Nieuw lief?

Ze wil nu vooral even alleen blijven. Camille is dus zeker niet op zoek naar een nieuw lief. "Ik geloof dat je niets moet forceren. Wat komt, komt wel. Momenteel ben ik ook totaal niet op zoek naar een nieuwe liefde. Mijn volledige focus ligt nu op mijn carrière, die veel belangrijker is dan een nieuwe vriend."

Poll: Hoor jij haar graag zingen?TAGS  I  Camille Dhont