Laura uit 'Blind Getrouwd' tegen overleden mama: "Heb een groot cadeau" voetbal
voetbal

Laura uit 'Blind Getrouwd' tegen overleden mama: "Heb een groot cadeau"

Laura uit 'Blind Getrouwd' tegen overleden mama: "Heb een groot cadeau"

Laura Lieckens nam enkele jaren geleden deel aan 'Blind Getrouwd'. Zo raakte ze ook bekend bij het grote publiek.

Laura werd al veel te vroeg met de dood geconfronteerd. Toen ze amper zeven jaar was, overleed haar mama. Op Instagram staat Laura daar vandaag uitgebreid bij stil. "Lieve mama, 13 januari 1966 begon jouw avontuur", schrijft Laura.

Cadeau

"34 jaar lang ben je in de harten van familie en vrienden gekropen en de laatste jaren ook van je kinderen", aldus Laura. "Veel te kort, maar o zo waardevolle zeven jaar ben je in mijn leven geweest. Lieve mama, het wordt een jaar met een groot cadeau. Het wordt een jaar om nooit te vergeten. Wat zie ik je graag. Diep in mijn hart!"

Wat dat grote cadeau is, is voorlopig niet bekend. Is Laura zwanger of gaat ze trouwen met haar vriend? Of is het toch iets helemaal anders? Dat blijft nog geheim.

Kanker

De mama van Laura overleed aan kanker. "Zo hard gevochten, maar het was een strijd met geen eerlijke wapens. Maar oh zo trots op jou”, zei ze daar eerder al over. "Als ik maar half zo’n goeie mama word als jij was, dan mag ik trots op mezelf zijn."

Laura uit 'Blind Getrouwd' tegen overleden mama: "Heb een groot cadeau"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws