VTM reageert na kritiek van Sandra Kim: "Keuze was snel gemaakt"

VTM reageert na kritiek van Sandra Kim:
Vrijdag 14 Januari 2022 - 08:00   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Sandra Kim uitte haar ontgoocheling in Dag Allemaal over het feit dat ze niet meer gevraagd is voor het tweede seizoen van 'The Masked Singer'. Het eerste seizoen won ze.

Sandra Kim won in het kostuum van de koningin vorig jaar 'The Masked Singer'. Ze kreeg echter geen rol in het tweede seizoen. Ze wilde nochtans graag in de jury zitten om mee te speuren naar wie nu in de kostuums zit.

Supertrots

Het had gekund, want VTM vroeg met Andy Peelman, Kevin Janssens en Ruth Beeckmans drie ex-deelnemers om dit jaar in de jury te zitten. Sandra Kim dus niet. Ook Gio Kemper overigens niet, terwijl hij dat naar eigen zeggen ook wel had zien zitten.

"Uiteraard zijn wij supertrots op Sandra Kim als winnares van het eerste seizoen van ‘The Masked Singer’’, laat VTM weten aan Dag Allemaal. "Dat Kevin, Ruth en Andy nu aan het speurdersteam zijn toegevoegd, is geen toeval."

Evidente keuze

"Zij stonden al voor het eerste seizoen op onze radar, maar bleken toen een echte meerwaarde om zelf deel te nemen in een pak", klinkt het bij de zender. "Voor het nieuwe seizoen was de keuze dan ook snel gemaakt om het speurdersteam uit te breiden met hen erbij."

Poll: Begrijp je de keuze van VTM om Sandra Kim niet meer te vragen?TAGS  I  The Masked Singer  I  Sandra Kim  I  Andy Peelman  I  Gio Kemper  I  Kevin Janssens  I  Ruth Beeckmans