James Cooke moet nog iets kwijt aan Gert Verhulst na 'James, de Musical' Binnenland
Binnenland

James Cooke moet nog iets kwijt aan Gert Verhulst na 'James, de Musical'

James Cooke moet nog iets kwijt aan Gert Verhulst na 'James, de Musical'

Gert Verhulst was donderdagavond te gast in 'James, de Musical'. James Cooke nodigde dus ditmaal zijn beste vriend uit.

Dat was ook voor James toch wel een speciaal moment. Hij nodigde de voorbije weken onder meer Natalia, Niels Destadsbader en Jani Kazaltzis uit. Ook hen kent hij, maar de band met Gert is natuurlijk nog vele malen specialer. Het zijn immers beste vrienden.

Lieve woorden

"Ik zie je zo graag lieve vriend, net zoals heel Vlaanderen… maar toch nog iets liever", knipoogt James. "Bedankt om er te zijn, niet enkel in jouw musical, maar altijd. Ik laat je niet meer los!"

Het zijn prachtige woorden van James voor zijn goede vriend. 'James, de Musical' is een absoluut schot in de roos. Het porgramma krijgt bijzonder veel positieve reacties en heeft erg veel kijkers.

Voltreffer

Ook de aflevering met Gert Verhulst was een absolute voltreffer. Het kabbelde nooit en was een trip door het rijkgevulde leven van Gert, zowel professioneel als privé. Gert was zichtbaar aangedaan op sommige momenten, terwijl hij niet snel zijn emoties zal tonen op tv.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws