Sara Vermassen gooit kleren uit en toont haar zwangere buik: "Baby loading"

Sara Vermassen gooit kleren uit en toont haar zwangere buik:
Vrijdag 14 Januari 2022 - 09:30   I   Foto: Instagram   I   door Jonas Wijckmans

Sara Vermassen, de partner van Kobe Ilsen, is intussen 23 weken zwanger. Het zwangere buikje begint dan ook steeds meer zichtbaar te worden.

Sara en Kobe kondigden het heuglijke nieuws aan op kerstavond. "Baby on the way", meldden ze toen. Daarbij voegden ze enkele pakkende video's toe waarop bekende en minder bekende vrienden te horen kregen dat ze een kind verwachtten. Daarbij viel de reactie van Viktor Verhulst het meest op. De mond van Viktor viel immers open van verbazing.

Baby loading

Intussen genieten Sara en Kobe van hun laatste maanden met z'n tweeën. Zo maakten ze samen nog een grote reis. Sara wil tijdens haar zwangerschap ook nog uitstekend in conditie blijven. Daarom doet ze nu een oproep op haar Instagram Stories.

"Op zoek naar goeie workouts voor moeders of naar personal trainers", klinkt het. Daarbij post Sara een foto van haar zwangere buikje. "Baby loading", schrijft ze er ook nog bij.

Stephan

Sara en Kobe Ilsen zijn nu intussen al een tijdje samen. Twee jaar geleden nam Sara echter nog deel aan 'Boer zkt Vrouw'. Ze probeerde toen het hart te veroveren van boer Stephan, die in Canada woonde. De paardenboer koos evenwel voor iemand anders.

Poll: Vind jij Sara een mooie dame?TAGS  I  Sara Vermassen  I  Kobe Ilsen