Nathalie Meskens over partner Nadim: "Dan komt relatie onder druk te staan"

Nathalie Meskens over partner Nadim:
Vrijdag 14 Januari 2022 - 19:00   I   Foto: Joe   I   door Jonas Wijckmans

Jonge kinderen in huis is zeker niet altijd evident voor mama en papa. Soms wordt de relatie tussen mama en papa vaak vergeten of ietwat verwaarloosd.

Nu Nathalie Meskens en Nadim twee kinderen hebben - Lima en Loé - merken ze ook wel dat er soms minder tijd voor elkaar overblijft. Dat ze wel eens prikkelbaar zijn tegen elkaar. Dat is uiteraard niet onlogisch. Nathalie maakt er ook geen geheim van.

Samen oud

Het VTM-gezicht vindt echter wel dat je met de vader van je kinderen moet proberen er alles aan te doen om samen te blijven. "Ja, ik vind: als je samen beslist om kinderen te maken, is het je plicht er alles aan te doen om het te laten marcheren. Liefde is een werkwoord, in het beste geval gaat dat redelijk vanzelf als er genoeg liefde, vertrouwen en respect is", zegt ze in Story.

Met Nadim ziet Nathalie dat alvast helemaal zitten. "Ik kan me Nadim soms al voorstellen als opa en dan denk ik: o jawel, ik zie ons echt samen oud worden", glimlacht ze. Terwijl ze het zegt droomt Nathalie er al bij weg.

Prikkelbaar

Anderzijds zijn er nu soms ook moeilijkere momenten vanwege de opvoeding van de kleine kinderen. "Natuurlijk komt een relatie soms onder druk te staan als je uitgeput bent door slaaptekort, dat is gewoon zo", steekt Nathalie dat niet onder stoelen of banken.

Poll: Zou jij Nadim eens graag zien?TAGS  I  Nathalie Meskens