Kitty krijgt in 'Big Brother-'huis slecht nieuws te horen: "Hij is overleden" voetbal
voetbal

Kitty krijgt in 'Big Brother-'huis slecht nieuws te horen: "Hij is overleden"

Kitty krijgt in 'Big Brother-'huis slecht nieuws te horen: "Hij is overleden"

Kitty, een van de bewoonsters uit 'Big Brother' heeft triest nieuws te horen gekregen. Haar vader is namelijk overleden.

Kitty werd vrijdag zelf ingelicht door de productie van 'Big Brother'. "Mijn vader heeft het afgelopen anderhalf jaar heel wat gezondheidsproblemen gehad. Ik hoopte eigenlijk dat hij zes maanden geleden al mocht gaan, dan had hij al deze problemen niet meer meegemaakt", zei ze aan haar medebewoners.

Alzheimer

De vader van Kitty leed aan Alzheimer. "Mijn vader was al een tijdje op de sukkel, hij was soms ook de weg kwijt. De inschrijving voor Big Brother kwam een half jaar voor het van start ging. Mijn vader is half november opgenomen in het ziekenhuis. Mijn moeder stond erop dat ik toch deelnam", aldus Kitty.

Kitty hoopt dat ze de kans krijgt om met haar moeder te bellen en dat ze een livestream kan bijwonen van de uitvaartplechtigheid van haar vader. Ze hoopt ook dat de kijkers begrijpen dat ze in het huis blijft, ondanks het overlijden van haar vader.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws