-->

Monique Westenberg en André beleven zeer emotioneel moment

Monique Westenberg en André beleven zeer emotioneel moment
Zaterdag 15 Januari 2022 - 07:30   I   Foto: Instagram   I   door Jonas Wijckmans

Emotioneel moment voor Monique Westenberg. Ze bracht een bezoek aan het graf van haar grootmoeder Corrie. Monique deed dat samen met haar zoontje André.

Ruim twee jaar geleden moest Monique afscheid nemen van haar grootmoeder. Dat gemis is toch wel sterk gebleven bij haar. Gisteren bracht ze een bezoekje aan het graf van Corrie, samen met zoontje André. "Bloemetjes brengen bij Omie", schrijft Monique bij de foto.

Longkanker

Corrie overleed 88-jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker. Ze kwam ook zeer goed overeen met André Hazes, de ex-verloofde van Monique.

Intussen is er weer heel wat te doen rond Monique, zonder dat ze daar zelf veel bijdrage toe geleverd heeft. André Hazes is immers niet meer samen met Anne Rose Zonneveld. Yvonne Coldewijer lanceerde het gerucht dat André nu wel snel zal terugkeren naar Monique.

Nog eens?

Ook na de breuk met Sarah van Soelen werd algemeen aangenomen dat hij terug naar Monique zou gaan. Het is echter nog maar de vraag of Monique dit zal laten gebeuren. Hij verbrak immers al eens hun verloving vorig jaar.

Poll: Kan André beter weer naar Monique gaan?