-->

'Familie'-kijkers over Marie-Rose: "Daarom doet ze zo gemeen tegen Francesca"

'Familie'-kijkers over Marie-Rose:
Vrijdag 14 Januari 2022 - 22:00   I   Foto: VTM   I   door Fabian Morren

Er is bij de kijkers van 'Familie' heel wat te doen rond Marie-Rose (Martine Jonckheere). Ze zijn niet te spreken over haar gedrag.

Marie-Rose doet er alles aan om Francesca het leven zuur te maken en kijkt bijzonder jaloers naar haar. Zowel Marie-Rose als Francesca zijn grootmoeders van Viktor, het zoontje van Peter en Iris. Het is ook al bekend dat ze uiteindelijk in de rechtbank zullen belanden voor het hoederecht.

Smerig

De kijkers begrijpen Marie-Rose niet. "Het is gewoon smerig hoe zij doet tegen die lieve moeder van Iris", zegt kijkster Anna Maria. "Ik vind het heel spijtig dat ze geen begrip kan opbrengen voor Francesca", aldus Marleen. "Ze is immers haar beide dochters kwijt."

Annelise merkt op dat Marie-Rose al heel wat op haar kerfstok heeft. "Ze gooit venijnige blik van jaloezie. Het is niet alleen haar kleinkind. Francesca is bovendien haar beide kinderen verloren. Ze heeft het recht om haar kleinkind te zien. Eerst een bijna moord in Veronique haar schoenen schuiven, dan Iris niet tegenhouden om te rijden,..."

Exit Martine

Marie-Rose verdwijnt overigens binnenkort uit de soap, net als onder meer ook Gunther Levi. Zelf was Martine Jonckheere bijzonder ontgoocheld om dat nieuws te horen. Het is overigens niet de eerste keer dat ze verdwijnt.

Poll: Vind jij dat Marie-Rose in de fout gaat door zo te doen?TAGS  I  Martine Jonckheere  I  Familie