-->

Grote verrassing in 'Masked Singer'? "Hij zit in het kostuum van Edelhert"

Grote verrassing in 'Masked Singer'?
Vrijdag 14 Januari 2022 - 22:54   I   Foto: VTM   I   door Fabian Morren

De eerste aflevering van 'The Masked Singer' zit erop. Roos viel als eerste af. Tennister Yanina Wickmayer zat in het pak. De kijkers denken overigens aan een verrassende naam.

Yanina Wickmayer valt dus als eerste af. “Ik heb van in het begin gezegd dat ik tijdens mijn zwangerschap en in het jaar waarin ik niet speelde iets wilde doen dat volledig buiten mijn comfortzone lag. Ik denk dat dit wel het verste buiten mijn safe zone lag dan ik ooit geweest ben”, vertelde Wickmayer na haar ontmaskering.

De speurders waren zichtbaar verrast. Zij dachten aan iemand van VTM Nieuws. Zo werden Birgit Van Mol genoemd, net als Cathérine Moerkerke. Ook Martine Tanghe werd zelfs even genoemd.

Edelhert

Wie is Edelhert? Wel, dat zou wel eens een buitenlandse naam kunnen zijn. Er zijn heel wat kijkers die denken aan Johnny Logan. "Edelhert klonk echt als Johnny Logan", klinkt het op sociale media. "Ik had heel even bij hert een Johny Logan-gevoel", zegt ook iemand anders.

"Edelhert = Johnny Logan", luidt het nog meerdere keren. Zelfs zanger Tom Dice onderstreept dit. "Edelhert is Johnny Logan", zegt hij. Of dat ook effectief het geval is, zal de komende weken blijken. Hij blijft immers voorlopig in het programma.

Yanina

Poll: Denk jij dat Johnny Logan Edelhert is?TAGS  I  The Masked Singer  I  Yanina Wickmayer  I  Johnny Logan