-->

Dramatische wending in 'Familie'? "Dit is Tony nu van plan met Louise"

Dramatische wending in 'Familie'?
Zaterdag 15 Januari 2022 - 09:00   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Tony, gespeeld door Jeroen Van Dyck, is terug in 'Familie'. Meteen begeeft hij zich al in de omgeving van Hanne (Margot Hallemans).

Voorlopig kan hij dat ongemerkt doen, want noch Jelle, noch Louise, noch Kato kennen hem. Hij stelde zich voor als Anthony en wordt zo al snel opgenomen in de vriendengroep. Zo komt hij al akelig dicht bij Hanne.

En nu?

Wat is Tony precies van plan? Dat is nu de grote vraag. Veel kijkers van 'Familie' vrezen dat niet opnieuw Hanne het slachtoffer zal worden, maar wel Louise. Zij heeft een zeer groot hart, net als Hanne, en daar maakt Tony graag misbruik van.

"Hij heeft het op Louise gemund", zegt een kijker. "Ik vrees dat hij Louise gaat ontvoeren", klinkt het ook bij een fan. "Wat een ziekelijke creep", merkt iemand anders op. De schrik zit er duidelijk goed in bij de kijkers.

Losse schroeven

"Van de gedachte dat hij altijd alles met de beste bedoelingen doet, is hij toch nog niet verlost", zei Jeroen Van Dyck zelf over zijn personage. "Hij zal proberen te laten zien dat hij veranderd is. Maar ondertussen slaagt hij erin alles weer op losse schroeven te zetten."

Poll: Denk jij dat Tony Louise iets zal proberen aan te doen?TAGS  I  Familie  I  Jeroen Van Dyck