Yanina Wickmayer na 'The Masked Singer': "Dit weten mensen niet over mij" Binnenland
Binnenland

Yanina Wickmayer na 'The Masked Singer': "Dit weten mensen niet over mij"

Yanina Wickmayer na 'The Masked Singer': "Dit weten mensen niet over mij"

Yanina Wickmayer is de eerste afvaller in 'The Masked Singer'. Yanina zat in het pak van De Roos.

Een toptennister dus in het kostuum van 'The Masked Singer'. Zo haalde ze de halve finales van de US Open. Een van de tips was ook dat de VS haar tweede thuis was. Die tip klopte dus ook effectief.

Grote verrassing

De verbazing was groot toen Yanina haar masker afzette. “Ik zing nochtans veel en graag, maar dan vooral onder de douche en in de auto. Dus de mensen weten dat niet echt van mij", vertelt ze in Het Nieuwsblad.

De grote onbekende maakte Yanina toch nerveus. Ze heeft immers helemaal geen ervaring in de showbizz. “Ik ben het wel gewend om mijn ding te doen voor veel mensen. Maar op het tennisveld is dat toch nog iets anders dan hier. En dan nog voor mensen uit de showbizz, die ervaring hebben met zingen. Ik was nerveuzer dan voor een tennismatch."

Auditie

Vooraf deden de kandidaten een auditie. De makers moesten weten of ze toch een beetje konden zingen. Dat bleek dus wel het geval, want na de auditie werd Yanina tot haar eigen verbazing opnieuw gebeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws