VTM-kijkers reageren ontgoocheld na 'The Masked Singer': "Wie is dat nu?"

VTM-kijkers reageren ontgoocheld na 'The Masked Singer':
Zaterdag 15 Januari 2022 - 14:00   I   Foto: VTM   I   door FM

Yanina Wickmayer is de eerste bekende Vlaming die werd ontmaskerd in 'The Masked Singer'. Yanina zat in het pak van de Roos.

Het was toch een grote verrassing. Velen dachten aan Birgit Van Mol omdat er bij de tips iets van VTM NIEUWS zat. Daardoor belandden dus veel mensen en ook de speurders in de jury op een dwaalspoor.

Geen Birgit Van Mol

Het was helemaal niet Birgit Van Mol, ook niet Cathérine Moerkerke. Nee, het was toptennister Yanina Wickmayer. Van een verrassing gesproken. "Ik denk dat dit wel het verste buiten mijn safe zone lag dan ik ooit geweest ben”, zei Yanina achteraf.

Gek genoeg waren er heel wat kijkers die Yanina niet kenden. Zij volgen dus duidelijk het tennis niet. "Ik ken ze niet", reageert Jorrit. "Zij is toch geen bekende Belg?", zegt Jochen zelfs. Nog een kijkster zegt: "Ik ben ontgoocheld. Is dat nu een BV?"

Bekende mensen

Nochtans proberen de makers wel echt ervoor te zorgen dat ze BV's in de kostuums steken die zeer bekend zijn. Het is voor de kijkers immers leuk dat er iemand bekend uit het pak komt. BV's die niet zo bekend zijn, komen daardoor minder in aanmerking.

Poll: Kende jij Yanina Wickmayer al?