Conner Rousseau deelt geen leuk nieuws: Opnieuw naar het ziekenhuis Buitenland
Buitenland

Conner Rousseau deelt geen leuk nieuws: Opnieuw naar het ziekenhuis

Conner Rousseau deelt geen leuk nieuws: Opnieuw naar het ziekenhuis

Conner Rousseau is nog niet helemaal hersteld van de operatie aan zijn nieren. Binnenkort volgt nog een kleine ingreep.

In november werd Rousseau met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De voorzitter van Vooruit had een cyste op de nieren. Die veroorzaakte heel veel pijn. Een maand later werd Conner geopereerd aan die cyste.

Ingreep

De cyste werd weggesneden en vervolgens volgde de revalidatie voor Rousseau. Die neemt toch wel heel wat tijd in beslag, zo laat hij weten op Instagram Stories. "Het gaat beter met mij", klinkt het. Toch laat hij weten nog een kleine ingreep te moeten ondergaan. "Daarna nog wat rust en tegen februari moet ik weer fit zijn."

Tijdens zijn spoedopname kreeg Conner Rousseau verschillende haatberichten op het bericht dat hij op sociale media schreef. "Ik hoop dat hij erin blijft", klonk het onder meer. Goedele Liekens reageert daar deze week in HUMO nog eens met afschuw op.

Zeer gevaarlijk

"Vreselijk. Ik vind dat een zeer, zeer gevaarlijke evolutie", zegt Goedele. "Wat politici over zich heen krijgen, dat wens je je ergste vijand niet toe. Er is een heel leger trollen, mensen die betaald of ideologisch opgenaaid worden om je aan te vallen zodra je nog maar hikt."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws