-->

Boze Maxime Meiland gaat vol in aanval: "Ik irriteer me hier zó erg aan!"

Boze Maxime Meiland gaat vol in aanval:
Zaterdag 15 Januari 2022 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Maxime Meiland is kwaad, bijzonder kwaad. Dat komt omdat een zogenaamd Nederlands Juice Channel haar flink in de problemen heeft gebracht.

Die juice channels zijn in ons land minder bekend, maar in Nederland hebben ze de rol van de traditionele media flink overgenomen. Ze pakken uit met de roddels en onthullingen, begeleid met forse commentaren. Het gaat er allemaal wat minder vriendelijk aan toe en overal lijken spionnen klaar te staan om een verhaal te scoren.

Grote irritatie

Juice Channel was er overigens als de kippen bij om te melden dat Maxime financiële problemen had. Ze had immers haar Range Rover verkocht aan een autobedrijf. “Ik irriteer me zó erg aan die juicekanalen tegenwoordig. Ik vind het werkelijk beschamend", aldus Maxime.

Het grootste probleem dat Maxime met Juice Channel echter heeft is dat zij destijds haar steun had uitgesproken voor Erica na de islamuitspraken van haar moeder. Daardoor verloor Maxime een hoop sponsorcontracten. Het zit Maxime duidelijk allemaal hoog.

Antwoord

Ze gaf ook nog uitgebreid kritiek op een nieuwe rubriek van Juice Channel met in de hoofdrol BN'ers, die flink worden aangepakt. Juice Channel heeft Maxime echter een ferme sneer teruggegeven: "Maxime, breek mij de bek niet open met wat ik beschamend aan jou vindt!”

Poll: Heeft Maxime gelijk over die juice channels?TAGS  I  Maxime Meiland