-->

Ignace Crombé vecht tegen agressieve kanker: "Levensverwachting niet goed"

Ignace Crombé vecht tegen agressieve kanker:
Zaterdag 15 Januari 2022 - 19:15   I   Foto: Facebook   I   door Fabian Morren

Ignace Crombé, voormalige organisator van Miss Belgian Beauty, vecht tegen een agressieve pancreaskanker. De diagnose werd tussen Kerst en Nieuwjaar gesteld.

Op 27 december kreeg Ignace Crombé te horen dat hij aan een agressieve vorm van pancreaskanker lijdt. "Met wellicht meerdere uitzaaiingen", vertelt de evenementenorganisator uit Deerlijk aan De Krant van West-Vlaanderen. “Verder onderzoek moet nog meer duidelijkheid verschaffen over de uitzaaiingen."

Weinig goeds

Ondanks alles blijft Crombé positief. "Ik blijf zoveel mogelijk positief denken, ook al belooft de vooropgestelde levensverwachting weinig goeds", zegt hij. "Ik ben ervan overtuigd dat het medisch team van AZ Groeninge in Kortrijk mij met de grootste zorg zal omringen en er alles zal aan doen om deze laatste levensrit zo lang mogelijk te maken."

"Ik wil die periode met mijn gezin, familie en vrienden zo positief mogelijk invullen, en genieten van een maximum aan mooie momenten, wetende dat ik ook heel zware dagen zal hebben. Maar gelukkig zal ik op veel steun en hulp kunnen rekenen", klinkt het nog.

Liefdesleven

Crombé was 24 jaar getrouwd, tot in 2008. Nadien vormde hij een koppel met zangeres Trisha (Patricia Govaerts). In 2012 kregen ze samen een dochter, maar in 2015 gingen ze uit elkaar. Dat werd toen nogal breed uitgesmeerd in de pers.

Poll: Had jij de laatste tijd nog iets van hem gezien of over hem gelezen?TAGS  I  Ignace Crombé  I  Patricia Govaerts