-->

Pauline Slangen na winst in 'Regi Academy': "Ik ben door een hel gegaan"

Pauline Slangen na winst in 'Regi Academy':
Zondag 16 Januari 2022 - 10:00   I   Foto: Photonews   I   door Fabian Morren

Pauline Slangen was vorig jaar tot september nog een nobele onbekende. Tot ze 'Regi Academy' won en met de DJ meteen een plaat mocht opnemen.

Er lijkt een kinderdroom in vervulling te zijn gegaan voor de 19-jarige Pauline uit Lommel. "Ik heb altijd al zangeres willen worden. Door 'Regi Academy' te winnen, lijkt dat te gaan lukken. Ik heb in een vol Sportpaleis gestaan, daar zijn eigenlijk geen woorden voor", zegt ze in Het Belang van Limburg.

Gepest

Haar leven liep niet altijd over een leien dakje. Pauline werd in het verleden gepest. "Ik ben gepest en vaak van school veranderd. Ik wou die droom van zangeres najagen en sommige meisjes leken dat niet te begrijpen, er was veel jaloezie. Dat waren niet de gemakkelijkste jaren, maar ik heb er veel van geleerd", klinkt het.

Helaas kreeg ze ook negatieve reacties toen ze uitgeroepen werd tot winnares van 'Regi Academy'. Zo schreven mensen op sociale media dat ze liever iemand anders zagen winnen. Dat kwam hard binnen bij Pauline.

Knop omdraaien

"Dat was wel moeilijk, ja. Je denkt dat iedereen blij is en dan komt er zoiets op je af. Dat heeft een week geduurd, dat was een hel", geeft ze toe. Nadien heeft ze naar eigen zeggen de knop omgedraaid.

Regi is elk geval uitermate tevreden met de keuze voor Pauline. "Ik ben heel blij geworden dat het Pauline is geworden", zei hij over haar. "Zij heeft mijn verwachtingen ruimschoots ingelost."

Poll: Was Pauline Slangen de juiste keuze volgens jou?TAGS  I  Pauline Slangen  I  Regi Penxten