-->

Schokkende wending in 'Familie': Zeer onaangename verrassing voor de bomma

Schokkende wending in 'Familie': Zeer onaangename verrassing voor de bomma
Zondag 16 Januari 2022 - 19:30   I   Foto: VTM   I   door Jonas Wijckmans

HLN blikt naar goede gewoonte al vooruit naar de nieuwe week in 'Familie'. Voor Anna wacht er alvast een hoogst onaangename verrassing.

Eerst en vooral zijn er de problemen van Lars (Kürt Rogiers). Hij wordt gevolgd en dat is ook zijn zakenpartner Griet (Andrea Croonenberghs) opgevallen. "Je doet al even raar, hoor. Wat is er aan het gebeuren? Word je bedreigd, gestalkt, gechanteerd?", vraagt ze aan Lars.

Tony

"Dat doet er niet toe", antwoord Lars. Griet dringt nog aan - "Lars, we zijn zakenpartners" -, maar tevergeefs. "Het is privé", zegt Lars. "Hoe minder je ervan weet, hoe beter", klinkt het. Lars blijft dus bedreigd en achtervolgd worden.

De bomma (Annie Geeraerts) krijgt een zeer onaangename verrassing te verwerken. Plots staat Tony (Jeroen Van Dyck) voor de neus van Anna en Albert. Wetende dat Tony haar destijds probeerde te vergiftigen. Anna en Albert reageren dan ook stomverbaasd. "Dag Anna en Albert", lacht Tony. "Ik ben ongelofelijk blij om jullie terug te zien."

Gelukkige Guido

Er is echter ook goed nieuws. Guido mag donderdag zijn twee dochters weer in het land verwachten. Of dat ook betekent dat Emma terugkeert, is echter minder duidelijk. Mogelijk keren alleen de meisjes terug in de soap.

Poll: Hoop jij dat Tony snel weer verdwijnt?