Jeroen Meus geschrokken door honderden klachtberichten: "Dit is meedogenloos" Buitenland
Buitenland

Jeroen Meus geschrokken door honderden klachtberichten: "Dit is meedogenloos"

Jeroen Meus geschrokken door honderden klachtberichten: "Dit is meedogenloos"

Jeroen Meus is een tijd geleden flink geschrokken. Hij kreeg tal van klachten van de kijkers van 'Dagelijkse Kost'.

Wat was er nu precies aan de hand? Wel, Jeroen stond met behoorlijk lang haar in de keuken. De kijkers vonden dat niet kunnen. "Mijn haar was te lang, ik geef dat graag toe. Ik heb er echter wel tweehonderd berichten over gekregen: 'Vuilaard!' Dat zijn dezelfde trouwe supporters van 'Dagelijkse kost' als de afgelopen tien jaar, maar één ding dat hun niet zint en je ligt er. Zo meedogenloos is dat", zucht hij in HUMO.

Geen mening

Dat heeft ervoor gezorgd dat Jeroen openlijk zijn mening niet meer geeft op tv. Hij vreest immers de vele negatieve reacties en de bagger die hij over zich krijgt. "Ik wil met jou op café over alles praten, maar ik wil het niet meer laten neerschrijven, want dan krijg ik 's ochtends weer een stortvloed aan commentaren", zegt de kok.

Dat betekent overigens niet dat Jeroen geen mening hééft over dingen. Hij wil ze soms op sociale media ook graag geven. Alleen houdt hij zich heel bewust in, zo blijkt.

Gefrustreerd

"Soms ben ik dan gefrustreerd omdat ik óók weleens op Twitter tegen iemands ballen wil stampen. Ik wil ook eens zeggen: 'Ik ben niet akkoord,' of: 'Dikke proficiat, je hebt een onpopulaire mening, maar ik steun je'", aldus Meus.

"Omdat zwijgers veel zwijgen en schreeuwers veel schreeuwen: de zwijgers zijn met meer, maar de schreeuwers zijn luider", gaat hij verder. "Maar ik heb die morele moed niet meer. Ik ben het gewoon beu om de socialemediatrollen over me heen te krijgen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws