-->

Klaasje Meijer moet iets opbiechten: "Ze zijn helemaal geen fan van K3"

Klaasje Meijer moet iets opbiechten:
Maandag 17 Januari 2022 - 13:00   I   Foto: VTM   I   door Fabian Morren

Klaasje Meijer stopte eind vorig jaar met K3. Zelf was ze al van kindsbeen af fan van K3, maar haar ouders helemaal niet.

"Ik was als kind echt fan van K3. Alleen m'n mama was er geen fan van", vertelt Klaasje aan Joe. "Dat waren toen dames van de leeftijd van mijn mama. Zij had iets van: 'Moet dat nou, zo in een jurkje bloot staan springen en dansen?' Mijn ouders waren dus niet echt fan van K3 en ook niet van de getinte teksten af en toe."

Dansen op K3

Zelf had Klaasje daar allemaal geen problemen mee. "Als kind ben je je echter van geen kwaad bewust, dus wij zongen dat gewoon mee. K3 heeft me ook wel echt geïnspireerd om als kind gewoon op te treden in de tuin en zo", legt ze uit. 

"Ik ging dan naar mijn vriendinnetje toe - die had toen nog de videobanden van K3. We stonden dan in de woonkamer en dansten we op K3", klinkt het.

Kathleen

"Ik was dan altijd Kathleen en zij was altijd Kristel, want zij had donker haar", gaat Klaasje verder. "Dat herinner ik me echt nog wel goed uit mijn kindertijd."

Soms ging het ook wel mis, lacht Klaasje. "Mijn buurmeisje, Amanda heet ze, had toen een heel schattig, zomers jurkje en dat leek heel hard op kleding van K3. Af en toe deden we een kledingwissel en ik heb dat jurkje toen gekozen. Ik ben daar toen mee gaan spelen en dat jurkje is gescheurd. We hebben daar toen wel even een beetje ruzie over gehad."

Poll: Vond jij K3 beter mét Klaasje?TAGS  I  Klaasje Meijer