-->

'Familie'-actrice Janine Bischops: "Er is opnieuw een man in mijn leven"

'Familie'-actrice Janine Bischops:
Maandag 17 Januari 2022 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Fabian Morren

Janine Bischops is intussen 80 jaar, maar toch acteert ze nog altijd in 'Familie'. Ze speelt er de rol van Brigitte, de moeder van Lars (Kürt Rogiers).

Janine doet dat acteren in 'Familie' nog altijd met evenveel plezier. In Het Laatste Nieuws had ze afgelopen weekend een uitgebreide babbel over onder meer haar privéleven. Ze blijk niet meer alleen te zijn. Er is weer een man in haar leven.

Johny Voners

Janine was tussen 1973 en 2006 gehuwd met wijlen Johny Voners. Intussen heeft ze het geluk in de liefde weer teruggevonden, zo blijkt.

"Ik ben intussen op het punt dat ik denk: een echte relatie hoeft voor mij niet meer. Er is een man in m'n leven, ik zie hem graag en hij mij. We kussen elkaar, maar meer gebeurt er niet", zo vertelt Janine.

Goesting

De actrice geeft aan dat ze eigenlijk niet weet of ze echt verliefd is op de man. "Het is alleszins niet omdat ik tachtig ben dat ik niet meer verliefd zou kunnen worden of dat ik geen seks meer zou willen hebben", benadrukt ze.

"Met mijn libido is alles oké. Ik durf gerust zeggen dat ik soms nog denk: 'Nu heb ik eigenlijk goesting.' Maar echt samenwonen met hem of iemand anders? Nee, dat wil ik niet meer. Ik heb geen man nodig om me goed te voelen, ik vrees ook geen eenzaamheid", klinkt het stellig.

Poll: Zie jij haar graag bezig in 'Familie'?TAGS  I  Janine Bischops  I  Johny Voners