Valerie De Booser is zwaar aangedaan: "Dit is gewoon verschrikkelijk" Buitenland
Buitenland

Valerie De Booser is zwaar aangedaan: "Dit is gewoon verschrikkelijk"

Valerie De Booser is zwaar aangedaan: "Dit is gewoon verschrikkelijk"

Dean Verberckmoes, de kleuter van 4 die vermoord werd door Dave De Kock, zorgt voor een schokgolf in ons land en in Vlaanderen.

Dean werd ontvoerd door de 34-jarige De Kock. Het levenloze lichaam van de jongen werd gisteravond in Zeeland aangetroffen. Een gruwelijk verhaal, waar ook Bekende Vlamingen met veel afschuw op reageren.

Afschuw

"Verschrikkelijk", laat Valerie weten op haar Instagram. Ze is duidelijk aangeslagen door de gebeurtenissen. Ook Sven Ornelis spreekt zijn afschuw uit.

"Dat een man die al eens tot 10 jaar gevangenisstraf veroordeeld werd voor de dood van een kindje na zware mishandeling nu weer een peuter kan ontvoeren is toch echt in geen duizend jaar te begrijpen", zucht Ornelis.

Opvolgen

"Mijn verstand kan daar niet bij en mijn hart breekt. Wie onschuldige kindjes zoiets kan aandoen zouden we toch echt veel beter moeten opvolgen, als we zo’n mensen al opnieuw moeten loslaten in de maatschappij", klinkt het.

Valerie De Booser is zwaar aangedaan: "Dit is gewoon verschrikkelijk"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws