-->

Nieuwe onthulling over grensoverschrijdend gedrag van Marco Borsato

Nieuwe onthulling over grensoverschrijdend gedrag van Marco Borsato
Dinsdag 18 Januari 2022 - 14:00   I   Foto: VRT   I   door Jonas Wijckmans

Er komen steeds meer zaken naar buiten over de wantoestanden bij 'The Voice of Holland'. Zo heeft Marco Borsato een deelneemster ongewenst op de mond gezoend.

RTV West kon een kandidate uit de Nederlandse regio Westland spreken. Ze had negatieve ervaringen met bandleider Jeroen Rietbergen. Iemand anders met Marco Borsato.

Op de mond

“Van één deelneemster weet ik dat Marco haar vlak voor een optreden plat op haar mond zoende. Zij is daar toen boos over geworden, waarop Marco alles weer ontkend heeft", vertelt een anonieme kandidate.

Naar eigen zeggen had de kandidate zelf geen negatieve ervaringen met Marco Borsato. Meer zelfs: ze zat in zijn team. Omwille van de aanwezigheid van Rietbergen, ging ze echter niet naar de barbecues van Borsato.

Barbecue

“De eerste paar jaar dat ik werd uitgenodigd voor de jaarlijkse barbecue van ’team-Borsato’ bleef ik weg, omdat ik wist dat Jeroen daar ook was", zegt ze. 

Van Jeroen huivert ze naar eigen zeggen helemaal. “Het is een nekhijger, ik voelde me nooit veilig met hem in mijn buurt. Hij zei [tijdens repetities] dat ik er lekker neukbaar uitzag op televisie. Nu ik erover praat, zit ik gewoon weer te trillen.”

Poll: Geloof jij nog in de onschuld van Marco Borsato?