-->

Koen Wauters onthult opvallend nieuws over zoon Nono: "Hij wil dit graag"

Koen Wauters onthult opvallend nieuws over zoon Nono:
Dinsdag 18 Januari 2022 - 20:00   I   Foto: Instagram   I   door Jonas Wijckmans

Tien jaar na zijn laatste deelname zat Koen Wauters, samen met Pascal Ferryn, opnieuw achter het stuur in de Dakar Classic. Dat is een rally voor oudere wagens in Saoedi-Arabië.

Koen Wauters zat een tijdje in het Midden-Oosten, zonder zijn kinderen. "Uiteraard heb ik mijn kinderen gemist, maar intussen zijn ze op een leeftijd dat ze zelf zeggen: ‘Papa, als je dat graag doet, ga dan maar’", zegt Koen in Story.

Herstart scholen

"Ze gunnen mij dat, en vinden het minder erg dan vroeger als ik zoiets doe. Er was ook de herstart van de scholen na de kerstvakantie, dus ze hadden wel wat anders aan hun hoofd dan hun papa te missen", klinkt het.

Nu blijkt ook nog eens dat de opvolging verzekerd is. Nono, de 15-jarige zoon van Koen, wil ook de Dakar Rally gaan rijden. "Nono wil zelfs binnen een paar jaar ook meedoen", bevestigt Koen.

Dertien al

Koen bracht de Dakar Classic tot een goed einde. Het was zijn dertiende deelname al. De laatste dateert al van 2012. Hij besloot toen te stoppen in samenspraak met zijn toenmalige partner Valerie De Booser.

Poll: Denk jij dat Nono in de voetsporen van zijn vader zal treden?TAGS  I  Koen Wauters  I  Nono Wauters