Hoogspanning in Big Brother-'huis': Het gaat helemaal mis tussen Amy en Dimi voetbal
voetbal

Hoogspanning in Big Brother-'huis': Het gaat helemaal mis tussen Amy en Dimi

Hoogspanning in Big Brother-'huis': Het gaat helemaal mis tussen Amy en Dimi

De bewoners van 'Big Brother' werden flink verrast, want ze moesten dinsdagavond voor het eerst nomineren. Dat sloeg toch in als een bom in het huis.

Er waren al wel afspraken en gesprekken onderling tussen de bewoners over de nominaties, maar ze hadden niet verwacht dat ze dinsdagavond al moesten stemmen. Bovendien moesten ze op drie bewoners stemmen.

Amy en Dimi

Mogelijk waren er mensen met een gelijk aantal stemmen. Little brother Nouchine werd immers naar de dagboekkamer geroepen. Moest zij uiteindelijk de knoop doorhaken over wie er genomineerd werd? Dat zou best wel eens kunnen.

Voorts leveren die nominaties spanningen op tussen de bewoners en al zeker tussen Amy en Dimi. Amy viel uit tegen hem omdat ze allemaal op haar zullen stemmen. Dimi werd op zijn beurt daarom boos.

Salar

Amy ging dinsdag ook al in de clinch met Salar. Ze kan er namelijk niet mee om dat er tactisch gespeeld wordt en dat zij daar de dupe van wordt. Salar besprak onderling met andere bewoners om op Amy en Eveline te stemmen. Amy had dat gehoord.

Niet alleen bij Amy en Dimi liepen de emoties hoog op. Ook Nawel begon te huilen. Zij vindt het spel naar eigen zeggen moeilijk. Wie genomineerd is, weten we nog niet zeker. Wellicht is dat voor snel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws