Amy is het kotsbeu in 'Big Brother': "Het zal nooit klikken met hem" voetbal
voetbal

Amy is het kotsbeu in 'Big Brother': "Het zal nooit klikken met hem"

Amy is het kotsbeu in 'Big Brother': "Het zal nooit klikken met hem"

Tobias heeft Amy in het 'Big Brother'-huis geconfronteerd met haar gedrag. Hij vindt dat ze zich meer in de groep moet mengen, op een positieve manier.

"Ik leef niet in een sprookje", zegt Tobias." Ik weet dat er voorkeuren zijn met wie je wel en met wie je niet omgaat, maar ik denk dat het bevorderlijk is voor de sfeer in het huis als er wat minder in de kamer wordt gezeten."

Leuke mensen

Amy: "Wij zitten daar heel veel, hé"

Tobias: "Ik kan slecht tegen dat gefluister de hele tijd. Als er iets is zeg het en spreek het uit, dan weten we dat en kunnen we door. Kom er vooral lekker bij. We zijn allemaal leuke mensen, allemaal spontaan, sociaal en volwassen genoeg om het met elkaar leuk te hebben. Ondanks dat we elkaar moeten nomineren. Ik denk dat dat echt zal werken voor de sfeer in het huis."

Salar

Amy: "Met Salar gaat het nooit klikken. Bij mij en bij Eveline niet. Hij heeft ons de kans niet gegeven. Ik heb gesprekken van hem gehoord, dat hoeft hij niet te doen. Wij zijn ook mensen met gevoelens. Ik heb hem dat ook gezegd, ik wil daar ook allemaal niks meer over zeggen, want ik wil niet roddelen achter zijn rug. Maar hij heeft wel een bepaalde perceptie rond mij gecreëerd. Zo van: 'Amy is degene die iedereen tegen mij opzet, Amy is gevaarlijk, dus zij moet weg'. Dat is slecht voor de groepssfeer. Maar als je met de mensen spreekt die dicht bij mij staan, dan hoor je dat ik superlief ben en eigenlijk alleen maar plezier wil maken."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws