-->

Mensen razend op Amy uit 'K2 zoekt K3': "Ik ben geschrokken van deze reacties"

Mensen razend op Amy uit 'K2 zoekt K3':
Donderdag 20 Januari 2022 - 13:25   I   Foto: VTM   I   door Jonas Wijckmans

Amy Courtens is erg geschrokken van de reacties op sociale media. Aanleiding was een uitspraak van haar vlak na 'K2 zoekt K3.

Amy slaagde er niet in om het nieuwe K3'tje te worden. Wel bijna, want ze werd tweede in de finale. Na afloop zei ze: "Gertje moet mij maar een job geven". Die uitspraak kwam bij velen blijkbaar verkeerd binnen.

Harde reacties

"Mensen waren daar zó kwaad voor! Terwijl dat als grapje bedoeld was. Ik schrok wel van die harde reacties", reageert Amy in Dag Allemaal.

Er werd vanalles geschreven over Amy en dat is duidelijk hard aangekomen. "Je wilt niet weten hoeveel haat er circuleert op sociale media", zegt ze.

Absoluut onjuist

"Natuurlijk mag je mij arrogant vinden, iedereen heeft recht op een mening. Maar vertel geen leugens. Iemand beweerde zelfs dat ik bij de finale achter de rug van Julia een fuck youteken deed naar haar. Dat is absoluut niet waar."

In hetzelfde interview vertelt Amy dat ze geen contact meer heeft met de leden van K3. Ze had nochtans naar Hanne en Marthe een bericht gestuurd op Instagram. "Ik mis jullie, dat doet echt pijn", schreef ze.

Heel moeilijk

"Dat was oprecht mijn gevoel: ik ga die twee meisjes moeten afgeven, ze zijn nu voor Julia alleen. Ik vond dat heel moeilijk", aldus Amy.

Poll: Vond jij die uitspraak van Amy over Gert Verhulst ongepast?TAGS  I  Amy Courtens  I  Gert Verhulst