Kristof en Tobias zijn bewoonster beu in 'Big Brother': "Ze doet geen reet" voetbal
voetbal

Kristof en Tobias zijn bewoonster beu in 'Big Brother': "Ze doet geen reet"

Kristof en Tobias zijn bewoonster beu in 'Big Brother': "Ze doet geen reet"

De kritiek op Nawel in het 'Big Brother'-huis neemt steeds meer toe. Peter liet zich er al negatief over uit en Kristof is het echt helemaal beu met haar.

Kristof had een gesprek met Tobias en Salar over Nawel. Kristof is het helemaal zat na een opmerking van Nawel. Ze zou gevraagd hebben of het wat zachter kon toen hij met een aantal medebewoners zat te lachen.

Egoïstisch en kortzichtig

"Ik antwoordde haar: 'Ga gewoon terug in je bed liggen'. Zelfs net, de jackpot komt op het scherm, ze heeft niet eens gewacht, geeft nog geen proficiat naar jou", zegt Kristof tegen Tobias.

"Dan denk ik ‘hoe egoïstisch en kortzichtig is uw wereldje hier’, want daarbuiten gaat dat waarschijnlijk niet zo zijn. Ze is precies een prinses waar alles voor wordt gedaan en zelf nooit eens vragen of ze iets kan doen.”

Ook Tobias

Kristof is echt boos. Hij kondigt al aan dat hij Nawel volgende week gaat nomineren. Tobias reageert ook stellig. Hij zegt dat Nawel “geen reet uitvoert”.

Nawel krijgt steeds meer kritiek. Ook Peter haalde al uit naar haar. "Wie denkt ze dat ze is, de prinses van Perzië of zo?", zei hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws