-->

Play 4 hakt knoop door over een nieuw seizoen van 'James, De Musical'

Play 4 hakt knoop door over een nieuw seizoen van 'James, De Musical'
Vrijdag 21 Januari 2022 - 07:45   I   Foto: SBS   I   door Fabian Morren

'James, De Musical' was een schot in de roos. Gisteren werd nog een compilatie getoond met de beste fragmenten van het afgelopen seizoen.

James strikte grote namen als Natalia, Niels Destadsbader en Gert Verhulst. Hij goot hun leven in een musical en heel veel kijkers keken mee. Het programma kreeg zeer positieve commentaren. Mensen genoten er oprecht van.

Tot in Tokyo

Toch wist Cooke onlangs nog niet of er wel een vervolg zou komen. "Of er een tweede seizoen van ‘James De Musical' komt, is nog niet beslist. Ik heb wel al een lijst namen van hier tot in Tokyo", zei James.

Er is echter verlossend nieuws gekomen voor James Cooke. Dag Allemaal meldt dat Play 4 beslist heeft om een nieuw seizoen van 'James, De Musical' te laten doorgaan. James kan dus nieuwe mensen beginnen contacteren.

Dankbaar

In de musical deden heel wat nieuwe talenten ook mee. James is dan ook blij en trots dat hij dit mocht maken voor een groot publiek.

"Zenders hebben het niet makkelijk vandaag, het is gene vette qua reclame-inkomsten, dus zijn ze geneigd om format als ‘The Masked Singer' te programmeren, iets dat al over de hele wereld heeft gescoord. Dat ik toch die kans heb gekregen, is niet vanzelfsprekend", zei James Cooke eerder in HUMO.

Najaar?

Wanneer het nieuwe seizoen op tv te zien zal zijn, is nog niet bekend. Wellicht zal dat voor het najaar of het voorjaar van 2023 zijn.

Poll: Ga jij naar het tweede seizoen van 'James, De Musical' kijken?TAGS  I  James De Musical  I  James Cooke  I  Natalia  I  Niels Destadsbader  I  Gert Verhulst