-->

Koningin Paola doet zeer pijnlijke onthullingen over huwelijk met Albert

Koningin Paola doet zeer pijnlijke onthullingen over huwelijk met Albert
Vrijdag 21 Januari 2022 - 12:10   I   door Fabian Morren

Koningin Paola heeft voor het eerst gesproken over de moeilijkheden in haar relatie met koning Albert. Haar man had een tijdje een minnares.

"Tussen 1970 en 1980 was ik echt niet gelukkig”, vertelt koningin Paola in een documentaire die binnenkort wordt uitgezonden op de RTBF. Paris Match kon al quotes uit de documentaire bemachtigen.

Puinhoop

Er wordt ook verwezen naar Delphine Boël (53), de buitenechtelijke dochter van koning Albert. In de jaren '70 trok Albert vaak op met zijn minnares Sybille de Selys Longchamps (80) en z'n kersverse dochter Delphine.

“M'n leven was een complete puinhoop en ik voelde me miserabel", legt Paola uit. "Ik wist niet waar ik heen moest. Onze echtscheiding hing in de lucht. Tien jaar lang heb ik afstand genomen van m’n relatie.”

Verdriet

“Meestal voelde ik me erg verdrietig. Tot Albert op een bepaald moment zei: ‘Ik heb altijd van je gehouden.’ Het deed deugd om dat nog eens te horen", zei Paola.

Uitgerekend op dit moment loopt er ook een docu van het leven van prinses Delphine op Eén. Daarin vertelt ze ook openlijk over haar relatie met haar vader koning Albert en de strijd voor erkenning.

Poll: Denk jij dat Paola Albert wel altijd trouw is gebleven?TAGS  I  Koningin Paola  I  koning Albert  I  prinses Delphine