-->

Alle kijkers zeggen hetzelfde over Erik Van Looy in 'The Masked Singer'

Alle kijkers zeggen hetzelfde over Erik Van Looy in 'The Masked Singer'
Zaterdag 22 Januari 2022 - 07:00   I   Foto: VTM   I   door Jonas Wijckmans

Erik Van Looy is ontmaskerd in 'The Masked Singer'. Hij was Radijsje. Bijna iedereen wist wel dat het Erik was, dus een grote verrassing was de ontmaskering niet.

En toch leverde het geweldige televisie op. Erik was helemaal zichzelf en zorgde voor hilarische momenten. Toen hij het nummer nog een keer moest zingen, moest hij eerst zijn tekst zoeken. Die kende hij immers niet vanbuiten.

Zalig!

De kijkers hebben niets dan lof voor Van Looy en betreuren het dat hij al in de tweede aflevering eruit ligt. "Kan Erik gewoon niet elke week toch zijn liedjes brengen? Mag met liedjestekst in de handen hoor", zegt iemand op sociale media.

"Ik was al fan van Erik, maar nu nog meer! Zalig gewoon", reageert nog een kijker. "Erik Van Looy zorgde nu al voor het tv-moment van het jaar", zegt nog iemand. Die reactie komt wel vaker terug: "Dit is tv-geschiedenis", klinkt het ook.

Tv-geschiedenis

"Erik Van Looy is echt geniaal", lezen we ook. Zelden waren de kijkers zo unaniem enthousiast. "Dit was het beste einde ooit van een tv-programma in Vlaanderen", aldus nog een kijker. "Net wanneer ik dacht dat ik niet nóg meer kon houden van Erik Van Looy doet hij dit."

“Ik zen kapot jong”, zei Erik na de ontmaskering. “Radijsjes zijn heel energiek. En ik dacht: als ik veel beweeg gaan ze niet denken dat ik Erik Van Looy ben.”

Tekst in kostuum

“Ik heb eigenlijk vals gespeeld", bekende Erik ook. "Dat pak is heel groot, dus ik plakte de teksten van mijn nummers daar gewoon in. Het eerste liedje heb ik uit het hoofd geleerd, maar voor dit nummer moet ik even mijn tekst eruit halen… Er is hier ook een bar binnen."

Poll: Had jij Erik Van Looy graag langer in 'The Masked Singer' gezien?TAGS  I  Erik Van Looy  I  The Masked Singer